×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівський боксер став бронзовим призером Міжнародного турніру у Румунії

Національна збірна України з боксу взяла участь у Міжнародному турнірі «Золотий пояс», який відбувся у столиці Румунії – Бухаресті.

У турнірі, крім господарів та збірної України, також виступали боксери з Росії, Молдови, Англії, Уельсу та Угорщини. У складі збірної України у ваговій категорії 64 кг виступав бердичівлянин, майстер спорту міжнародного класу Володимир Матвійчук.

n2711141745

На жаль, бердичівський боксер Володимир Матвійчук у півфіналі поступився боксеру з Молдови Дмитру Галаготу, який, у підсумку, став переможцем турніру, а бердичівський боксер - бронзовим призером, - повідомляє «Ріо Бердичів».

По дорозі до Румунії, збірна України разом з головним тренером Дмитром Сосновським відвідала наше місто. Відбулись зустрічі з міським головою Василем Мазуром, який є одночасно і керівником Федерації боксу міста Бердичева, та директором СК «Крос» Олегом Сікорським.

Збірна України на цьому турніру виступила досить успішно. Всі десять боксерів, які брали участь у змаганнях, повернулись додому з нагородами: у активі збірної України дві золоті, чотири срібні та чотири бронзові медалі.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Четверг, 27/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework