Англійський та іспанський клуби продовжують торгуватися за Зінченка

  Англійський «Манчестер Сіті» і іспанська «Бетіс» продовжують торгуватися за 21-річного футболіста родом з Житомирщини - Олександра Зінченка.

 

  Городяни мають намір продати його не менше, ніж за 16 млн фунтів. "Бетіс" же пропонує оренду з опцією викупу 80% прав на гравця за 12 млн євро, і не готовий підвищувати ставки, - повідомляє sportzt.com з посиланням на Estadio Deportivo

  За інформацією джерела, тверда позиція обох клубів робить угоду дуже малоймовірною, незважаючи на існуючий напередодні прогрес в торгах. 

  Проте, Зінченко все ще чекає кінця переговорів і сподівається, що трансфер владнають. Раніше він дав зрозуміти "МанСіті", що хоче піти в "Бетіс".

  21-річний Зінченко в минулому сезоні зіграв за "Манчестер Сіті" 14 матчів у всіх турнірах (всі - на позиції лівого захисника), а ось в поточному сезоні жодного разу не потрапляв в заявку на офіційні матчі. 

  Цього літа українець був близький до переходу в "Вулверхемптон", але в останній момент відмовився від трансферу. Також, за чутками, ним цікавляться Жирона, Селтік і Атлетіко.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework