×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Золото, срібло і три бронзи: новоградські боксери змагались у Іллінцях

  На вихідних у Іллінцях Вінницької області відбувся VII міжнародний турнір з боксу серед юніорів.

  Учасників привітав чемпіон світу з боксу серед професіоналів за версією WBA в категорії 66,6 кг В’ячеслав Сенченко. У змаганнях брали участь 150 боксерів, близько 25 команд. Приїхали команди і з інших країн: Білорусь, Польща, Румунія, Латвія, Естонія, Чехія, Словаччина та інші. У турнірі змагалися чемпіони й призери Європи, один з яких наш вихованець Олексій Плісак, та своїх країн, - про це повідомляє novograd.city

  — Після чемпіонату Європи це перші змагання такого високого рівня, в яких наша команда брала участь, — розповів Леонід Плісак, тренер боксерів. — Наші боксери показали відмінний результат і в напружених боях вийшли до фіналів. Олексій Плісак посів 1 місце. У фіналі він зустрівся з чемпіоном Молдови та впевнено виграв, а в півфіналі перемогу здобув у призера України.

  Решта наших спортсменів боролися гідно, але не вистачило досвіду на такого рівня змаганнях, вони дійшли до півфіналу і фіналу, але програли в боях дуже сильним боксерам. Маємо такі результати: Святослав Бірюк, Іван Чирко, Максим Місюра посіли 3 місця, Євгеній Сукач виборов 2 місце.

Джерело: Новоград Сity

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 11/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework