×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Екс-гравці ФК "Полісся" відкривають власну дитячу футбольну школу в Житомирі

  Вже в цю неділю, 30 вересня, в Житомирі відбудеться відкриття нової футбольної школи Junior Dream для дітей віком від 3 до 7 років.

  Дітей та їх батьків чекають в тренувальному залі за адресою вул. Кочерги, 5В (будинок Дитячого Світу, вхід з торця). Початок - 14.00. 

  Засновниками школи стали житомирські футболісти, екс-гравці житомирського ФК "Полісся" Дмитро Тосіч та Дмитро Швець. Останній також встиг чимало пограти за команди першої ліги України і був свого часу капітаном краматорського "Авангарду".

  - Влітку я пішов з ФК "Полісся" і запропонував Дмитру Тосічу відкрити дитячу футбольну школу в Житомирі. Він погодився. Ми багато працювали і ось вже 30 вересня відбудеться відкриття нашої Junior DreamПлануємо набирати групи дітей від 3 до 7 років. Чекаємо дітей та їх батьків на святкове відриття в неділю, буде чимло конкурсів, подарунків та сюрпризів. А вже з понеділка почнемо заняття. Ми зробили свій зал, постелили там штучне покриття, оформляємо його. Там будуть заняття для найменших діток. Для старших зараз шукаємо зал, бо на вулиці вже холодно тренуватися, - розповів "Спортивному Житомиру" Дмитро Швець.

  В Junior Dream плануються тренування двічі на тиждень. За словами хлопців, кожен вік матиме свою програму занять, розраховану саме під вікові, психологічні і фізіологічні особливості дитини.

  - Ми з Дмитром продовжимо грати на регіональному рівні, але основним пріоритетом, звісно, стане наша школа. Ми серйозно готувалися до її відкриття, стажуватися в Київі, вивчали досвід роботи столичної школи Farr, яка вже багато років працює з маленькими дітьми, будемо використовувати їх напрацювання та програми. Ми розуміємо, яку відповідальність беремо на себе, набираючи малих дітей, але ми готові до цього, - запевняє Дмитро Тосіч.

Джерело: sportzt.com

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 27/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework