×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Бердичівський футболіст Владислав Вакула приніс перемогу «Маріуполю». ВІДЕО

  Бердичівський футболіст, вихованець ДЮСШ міста Бердичева Владислав Вакула забив переможний м'яч у складі ФК "Маріуполь" у матчі проти "Чорноморця" з Одеси у рамках 10 туру Прем'єр-ліги Чемпіонату України з футболу. 

  Гра завершилася перемогою ФК "Маріуполь" з рахунком 1-0. Владислав Вакула зіграв повний матч та відзначився переможним м'ячем на 69 хвилині матчу.

  Це другий м’яч у дев’яти матчах Чемпіонату України з футболу. Перший м’яч наш земляк забив у своїй дебютній грі за ФК «Маріуполь» у домашній грі 2 туру проти «Десни» з Чернігова.
Нагадаємо, що Владислав Вакула у середині червня підписав контракт з командою Прем'єр-ліги України - ФК "Маріуполь". Народився 29-го квітня 1999 року. Вихованець Дитячо-юнацької спортивної школи міста Бердичева, перший тренер – Юрій Свірський.

  До підписання контракту з ФК «Маріуполь» з літа 2016 року він виступав за команду «Сталь» з Кам'янського: 3 матчі в Прем'єр-лізі, 19 ігор, 8 голів в молодіжному чемпіонаті і 4 матчі, 5 м'ячів в юнацькій першості. Крім того, у своїй футбольній кар’єрі він грав за команди ДЮСШ Бердичів, СШ «Дарниця» (Київ), Академія «Динамо» Київ, УФК «Дніпро», ДЮСШ Вінниця і УФК «Олімпік» (Харків).

Джерело: rio-berdychiv.info

 

Последнее изменение Четверг, 04/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework