×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі збірні команди депутатів обласної, міських, районних, селищних, сільських рад грали у міні-футбол

Участь у цьогорічних змаганнях брали представники п’яти районів області: Житомирського, Радомишльського, Баранівського, Ружинського та міста Новоград-Волинський.

Змагання проводяться у спорткомплексі «Енергія», що в обласному центрі, за сприяння товариства «Спартак».

Про це повідомляють у прес-службі обласної ради.

n 0312141856

Відкрив змагання голова обласної ради Віталій Француз, який привітав учасників турніру, подякував їм за небайдужість, за те, що знаходять час, силу, мають бажання займатися спортом, поєднувати роботу в органах місцевого самоврядування різних рівнів із корисним дозвіллям.

Віталій Француз нагадав присутнім, що у 2009 році саме на Житомирщині обласна рада і спортивне товариство «Спартак» започаткували спартакіаду серед депутатів і працівників органів місцевого самоврядування. «Перша спартакіада, яка відбулася у Новоград-Волинському, показала зацікавлення, були представлені майже всі райони області. Через 2 роки, у 2011 році, і на рівні держави стали проводитися такі змагання. Тому сьогодні маємо продовження започаткованих традицій», - каже голова обласної ради.

Переможні місця у турнірі посіли команди Ружинської районної ради – І місце, Житомирської районної ради – ІІ, Радомишльської районної ради – ІІІ.

У результаті змагань також були визначені кращий воротар – Денис Верниш, депутат Полянівської сільської ради Баранівського району, кращий бомбардир – Юрій Кошубський, представник Житомирської районної ради, кращий захисник – Валентин Саківський, голова Ружинської районної ради, кращий гравець – Сергій Ходаковський, депутат Потіївської сільської ради Радомишльської району.

n 0312141856 1

n 0312141856 2

n 0312141856 3

n 0312141856 4

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework