×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Переможний гол бердичівлянина Вакули приносить перемогу "Маріуполю"

  Відкривати 14-й тур УПЛ випало матчу “Маріуполь” – “Арсенал-Київ”. Ця гра могла закінчитися з розгромним рахунком, проте в матчі був забитий лише один гол.

  Маріуполь – Арсенал Київ 1: 0
Гол: Вакула, 81

  14 ударів по воротах, з яких 10 – в створ воріт. Саме стільки разів гравці “Маріуполя” пробивали в матчі проти “Арсеналу”. Однак досить надійно в воротах діяв голкіпер “канонірів” Сітало, раз за разом рятуючи свою команду.
Борячук, Вакула, Мишнєв і інші гравців азовської команди могли забивати ще в першому таймі. Але жоден з них не зумів використати свої можливості.

  На все це гості відповіли лише двома небезпечними моментами. Перший з них – удар Семенюка, коли він опинився перед Гальчуком. Але голкіпер врятував. Він уже врятував свою команду від пропущеного гола і в кінці матчу, коли небезпечно пробивали зі штрафного з гострого кута.

  До цього моменту рахунок в матчі вже був відкритий. Неймовірний гол забив Вакула. Він отримав пас на хід в штрафну, на лінії поля обіграв суперника і з гострого кута пробив по воротах “Арсеналу”. Сітало в цьому моменті стояв з опущеними руками, і м’яч намагався відбити головою.

  Завдяки цій перемозі “Маріуполь” залишається на 5 місці. “Арсенал” і в подальшому останній.

Джерело: berdychiwsketv.com

 

Последнее изменение Понедельник, 05/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework