×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині пройшли обласні змагання з футзалу серед ветеранів

  03 листопада на базі ФОК м. Коростень відбулись обласні фінальні змагання з футзалу серед ветеранів 40+ в рамках ХVІІІ сільських спортивних ігор Житомирщини, присвячених Дню працівника сільського господарства.

  Учасниками фінальних змагань стали команди Житомирського, Радомишильського, Пулинського районів та збірна команда ветеранів Коростенського району в складі Вигівського Олександра (с. Михайлівка), Кривошиєнка Едуарда (с. Горщик), Вигівського Юрія (с. Горщик), Луців Віктора (с. Грозине), Каленського Василя (с. Ходаки), Лук’яненка Сергія (с. Веселівка), Сингаївського Сергія (с. Шатрище).

  Хочеться відмітити, що всі фіналісти, окрім нашої команди, є постійними учасниками та призерами обласних чемпіонатів з футболу серед ветеранів.

  Наші ветерани лиш другий рік беруть участь в змаганнях обласного рівня.

  Тому, не дивлячись на те, що команді району в цих змаганнях не вдалось зайняти призове місце, вони під час ігор показали свою наполегливість, прагнення до перемоги і величезне бажання грати у футбол.

  Сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, районна організація ВФСТ «Колос» щиро дякують ветеранам за участь в змаганнях і бажають досягнення кращих спортивних результатів.

Джерело: korosten-rda.gov.ua

 

Последнее изменение Среда, 07/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework