×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

"Dream Team" вдруге тріумфує на турнірі Ліги дворових команд "Мечта"

  4 листопада на майданчику ЗОШ №5 відбувся шостий за ліком розіграш турніру Ліги дворових команд «Мечта».

  Черговий турнір, який відбувся за підтримки Асоціації футзалу м. Житомира та барбер-шопу "Old Time", об'єднав п'ять команд: "Метеор", ФК "Бульвар", "Мечта", "Dream Team" та "Футбольна Гільдія". Протягом дня суперники визначали переможця за коловою системою. У результаті зіграних матчів ніхто не зумів відібрати очки у "Dream Team", які продемонстрували 100-відсотковий результат і з чотирма перемогами тріумфували на турнірі. Ця перемога стала для команди вже другою у лізі дворових команд, адже влітку "Dream Team" виграв дебютний розіграш турніру "Мечта".

  У матчі за срібло гравці "Футбольної Гільдії" не залишили шансів футболістам "Мечти" - 4:1, й стали срібними призерами змагань. Традиційно організатори визначили лауреатів турніру. Так нагороду кращого бомбардира отримав Стойко Богдан ("Dream Team"), а кращим воротарем було визнано Шлапака Володимира з "Футбольної Гільдії", які були нагороджені дипломами та подарунковими сертифікатами від барбер-шопу "Old Time".

  Відродження ліги дворових команд триває, найближчим часом планується черговий турнір “Мечта”, прийом заявок відкритий. Детальну інформацію стосовно турніру можна дізнатися за номером телефону 068 754 52 73 Андрій.

Джерело: futsal.zt.ua

 

Последнее изменение Среда, 07/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework