У Житомирі відбудеться турнір з кікбоксингу WAKO «ПОЛЬСЬКИЙ ПЕРІОД»

  Вже найближчими вихідними, 10-11 листопада 2018 року, у будинку фізкультури Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» (Старий Бульвар, вулиця Фещенка-Чопівського 10) відбудеться турнір з кікбоксингу WAKO «ПОЛЬСЬКИЙ ПЕРІОД».

 

  Про це повідомляє Спортивний Житомир.

  Початок поєдинків 10 листопада об 15.00, 11 листопада об 11.00. Планується участь команд з міст Житомира, Бердичева, Києва, Рівного, Могилів-Подільського Вінницької області та Кам’янець-Подільського Хмельницької області.

  Турнір присвячений періоду перебування українських земель у складі Речі Посполитої, який ознаменувався консолідацією усіх верств українського суспільства навколо ідеї створення своєї незалежної держави.

  Турнір пройде під гаслом: «МИ ХОТІЛИ Б ЗАЛИШИТИСЯ ТИМИ, ХТО МИ Є!».

  Мета заходу: бойова практика кікбоксерів та патріотичне виховання молоді.

  За ініціативою Житомирської міської федерації кікбоксингу в 2013 року у місті Житомирі було започатковано  патріотично-виховний проект «ЖИТОМИРСЬКА СЛАВА».  Ідея проекту полягає в проведенні у місті турнірів зі спортивних єдиноборств, присвячених видатним історичним подіям, які вплинули на формування українського національного характеру та героїчним постатям, які приймали у них участь. Мета проекту: виховання свідомого українського громадянина, з високими морально-вольовими якостями та духовними українськими цінностями, відданого своїй Батьківщини. Перший турнір з кікбоксингу WAKO у рамках проекту відбувся у січні 2014 року та був присвячений легендарному засновникові міста Житомира дружиннику київських князів Аскольда і Діра - Житоми́ру. На даний час у рамках проекту проведено 22 турніри. Цей турнір - 23-й.

kd07111831 1

Джерело: Спортивний Житомир

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework