Адерінсола Есеола: Думаю, більше емоцій бути не може, ніж в той момент, коли ти чуєш гімн, і вся країна на тебе дивиться

  Житомирянин, гравець казахстанського «Кайрата» Адерінсола Есеола розповів в ефірі програми «Моя гра» про бажання зіграти за збірну України, нинішніх гравців національної команди і шанс зіграти за збірну Нігерії.

   Ессеола вважає, що не отримує виклик в національну команду через думки про низький рівень чемпіонату Казахстану.

  Цього року Адерінсола забив більше, ніж будь-який інший нападник – в чемпіонаті Казахстану українець з 17 м’ячами посів друге місце в рейтингу бомбардирів. Тому на даний момент він вважає себе найкращим форвардом України і готовий посперечатися за місце у збірній з нинішніми гравцями.

  «Яремчук – хороший нападаючий. Бесєдін? Без коментарів. Кулача я не вважаю нападником. А Борячука я не знаю. Я не можу судити, посилив би збірну чи ні. Проте гірше кого-небудь я точно не буду. У цьому році, в нинішній формі», – додав Есеола.

  Також Есеола розповів, що у нього був варіант виступати за збірну Нігерії, звідки родом його батько, але футболіст відмовився через патріотичні почуття.

  «Так. Я патріот, я тут народився і виріс. Думаю, більше емоцій бути не може, ніж в той момент, коли ти чуєш гімн, і вся країна на тебе дивиться. Батько мені пропонував грати за збірну Нігерії, але я не захотів. Тому що я народився в Україні. я не зовсім розумію питання з натуралізацією футболістів. Як я можу переживати за збірну і країну, в якій я жодного разу не був? Нігерійцем я відчуваю себе тільки з фізичної точки зору, а Україна – в серці», – сказав Адерінсола.

Джерело: ukr.segodnya.ua

Відео:  Канали Футбол 1/ Футбол 2

Последнее изменение Пятница, 14/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework