×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Лауреати спортивного року Житомирщини: Нам є ким пишатися

  Організатори церемонії нагородження лауреатів спортивного року не помилилися із приміщенням для проведення урочистостей. 

  У залі обласної філармонії імені С.Ріхтера панувала піднесена атмосфера. Із перемогами та здобутками спортсменів, тренерів, активістів фізкультурно-спортивного руху привітали голова обласної ради Володимир Ширма, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, голова обласного відділення НОК України Олександр Оніщук.

  Протягом цього року на Житомирщині проведено 175 чемпіонатів області, 16 чемпіонатів України. Наші спортсмени взяли участь у 285 чемпіонатах України з олімпійських та неолімпійських видів спорту. За результатами виступів на міжнародних та всеукраїнських змаганнях переможцями й призерами стали понад 800 спортсменів з області. Призерами чемпіонатів світу та Європи з армспорту, гирьового спорту, легкої атлетики, змішаних єдиноборств ММА, підводного спорту, кунг-фу, триатлону, боксу, карате, хокею на траві, веслуванню на човнах «Дракон» стали загалом понад 120 спортсменів.

  Виступаючи перед спортивною елітою області, Володимир Ширма пообіцяв, що фінансування спортивної галузі у 2019 році буде збільшуватися. Нині завершуються реконструкція або будівництво ряду спортивних об’єктів області, зокрема, стадіонів у Житомирі, спортивного комплексу в Радомишлі, басейну в Ємільчиному. Наступного року в обласному ліцеї-інтернаті для обдарованої молоді заплановано збудувати футбольне поле та новий спортивний зал.
Ярослав Лагута передав учасникам свята щирі вітання від голови облдержадміністрації Ігоря Гундича та запевнив спортивну громадськість у тому, що обласна влада з кожним роком спрямовуватиме все більше коштів на розвиток спорту.

  Відзнаки «Лауреати спортивного 2018 року» вручені 52 спортсменам і тренерам. Двоє спортсменів, котрі виконали нормативи майстра спорту України міжнародного класу, отримали відповідні посвідчення.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 20/12/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework