×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські волейболісти привезли з Італії бронзу

Житомирський "Інваспорт" здобув бронзу на європейській волейбольній Лізі Чемпіонів серед спортсменів з вадами слуху.

Цей клубний турнір Старого світу проводився цьогоріч вперше в італійському місті Пезаро. Наші земляки – вихованці заслуженого тренера України Олександра Краснощокова на груповій стадії змагання перемогли волейболістів Італії, Франції та Польщі, мінімально програли росіянам і вийшли до півфіналу. На цій стадії житомиряни з рахунком 1:3 поступилися спортсменам з Києва, а от у матчі за бронзові нагороди взяли реванш у протистоянні з росіянами з рахунком 3:0. Безумовно, вдалий виступу житомирських волейболістів підсумував директор обласного регіонального центру "Інваспорт" Юрій Панасюк, - повідомляє Житомирська хвиля.

"Ці змагання – це етап підготовки до чемпіонату Європи, світу і, відповідно, Дефлімпійських ігор. Основний склад, який представляв наш регіональний центр "Інваспорт", це четверо заслужених майстрів спорту – Антонюк, Дейнека, Завіруха і Дем'янчук, також до складу команди потрапили п’ятеро молодих перспективних спортсменів, які є резервом національної збірної команди Це такий гарний рубіж для того, щоб мати налаштування на чемпіонат Європи".

Додамо, що волейбольний чемпіонат Європи серед спортсменів з вадами слуху має відбутися у липні наступного року у Франції.

n 1612142044

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework