Перемагати швидко й голими руками навчають у бердичівському клубі рукопашного бою. ВІДЕО

  Перемогти суперника можна і без зброї – виключно за рахунок можливостей власного тіла, і тобі нічого не вартуватиме голими руками знешкодити небезпечного противника, якщо володітимеш азами найдавнішої форми боротьби з усіх відомих.

 

  Назва їй – рукопашний бій. У Бердичеві цим азам навчають у клубі «Віктор», передає trkvik.tv. У 2001 році його створив тренер-викладач Віктор Азізов: у першу чергу, говорить, задля того, аби змінити спосіб життя дітей та юнацтва з домашнього й вуличного на здоровий. За майже 18 років існування, продовжує, через «Віктор» пройшло близько 2 тис. вихованців.

  Час вносить свої корективи мало не в усе, і останні роки «Віктор» спеціалізується не лише виключно на рукопашці: тут навчають і бойовому самбо, і змішаним єдиноборствам (ММА). Звісно, не всі здатні закріпитися у клубі, зауважує Віктор Азізов, залишаються найстійкіші та воістину натхненні.

  Віднайти серед купи дітвори тих, котрі й справді хочуть і бачать перед собою чіткі цілі, не так просто, втім, Віктору Азізову, схоже, це вдається. І особливу втіху має тренер не так від чергової перемоги (хоча перемоги у спорті у жодному разі не скидаються з рахунків), а коли стає свідком позитивних змін всередині свого учня.

  Успіх спортсмена напряму залежить від змагального досвіду – цю тезу озвучує мало не кожен тренер. Рукопашники «Віктора» – постійні учасники всеукраїнських та міжнародних турнірів, обласних першостей. Не раз вирушали у переможні поїздки до Житомира, Тульчина, Ямполя, Луцька, Кропивницького, Ірпеня. Не так давно на їхній базі – у спортивній залі 1-ї школи – завершився ремонт, так що приступають до тренувань із новою силою.

  У «Вікторі» чекають на бажаючих спробувати себе у рукопашному бою. Обіцяють заняття не фізкультурою, але справжнім спортом, а там, де бажання й відданість, там і переможні виступи з п’єдесталами пошани. Займаються рукопашники у 1-й школі по вівторках і четвергах (молодші – 16:00-17:30, старші – 17:30-19:00), а також по суботах (молодші – 10:00-11:00, старші – 11:00-12:00).

Автор: Олександр Єжель

Камера: Юрій Гавриш

Джерело: trkvik.tv

 

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 29/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework