На Житомирщині планують створити ДЮСШ "Старт" з хокею на траві

  На Житомирщині планують відкрити нову дитячо-юнацьку спортивну школу з хокею на траві. Відповідний проект рішення було опубліковано на сайті Житомирської обласної ради. Школа носитиме назву "Старт" та функціонуватиме у вигляді комунального закладу позашкільної освіти.

   Про це повідомляє sportzt.com з посиланням на рішення про створення школи депутати можуть розглянути вже на найближчій сесії обласної ради навесні 2019 року.

  Нагадаймо, що голова Ігор Гундич говорив про можливість відкриття ДЮСШ з хокею на траві ще в червні 2018 року. А в грудні 2018 року в Житомирі відбувся масштабний семінар для тренерів та суддів з хокею на траві. Також дві команди представляють Житомирщину на чемпіонатах України з хокею на траві - бердичівський "Старт" та коростенський  "Спартак".

  Проект рішення "Про створення комунального закладу позашкільної освіти «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з хокею на траві «Старт»  Житомирської обласної ради"

  Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши   подання  обласної державної   адміністрації від  22.01.2019 № 486/2-19/51 , враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань з питань бюджету і комунальної власності від , обласна рада

  ВИРІШИЛА:

  1. Створити комунальний заклад позашкільної освіти «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з хокею на траві «Старт» Житомирської обласної ради.
  1. Затвердити Статут комунального закладу позашкільної освіти «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з хокею на траві «Старт» Житомирської обласної ради (додається).
  1. Керівнику комунального закладу позашкільної освіти «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з хокею на траві «Старт» Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту, про що повідомити обласній  раді  в місячний термін.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.              

Джерело: sportzt.com

  Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 31/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework