Тренер із важкої атлетики Людмила Гвіздон: «Головне – здоров’я та позитив. Будуть вони – буде результат». ВІДЕО

  Вони вирушили на відкритий чемпіонат області з важкої атлетики цілою командою і привезли додому пристойний «улов» – 10 медалей різного ґатунку.

 

  Про це йдеться в сюжеті trkvik.tv

  У смт. Першотравенськ, що у Баранівському районі, власні сили у поштовху та ривку пробували близько 130 учасників зі всієї області віком до 17-ти років, і особливість бердичівського представництва – команди відділення важкої атлетики місцевої ДЮСШ, очолюваної тренером-викладачем Людмилою Гвіздон – була у тому, що саме відділення утворилося лише у січні цього року, і говорити про якийсь змагальний досвід у цьому випадку, думається, зайве. Втім, Каріні Бадасян, а також Вероніці та Вікторії Базилівським вдалося вибороти на першості почесне ІІІ місце, Владові Доскочу, Ніколь Лещенко, Марині Полянській та Тетяні Карбовській стати срібними призерами, а Марку Гвіздону, Крістіні Бадасян та Володимиру Фролову заволодіти званням чемпіонів.

  На жаль, так склалося, що на сьогодні важкоатлетичній школі Житомирщини важко достойно конкурувати зі школами інших регіонів, констатує Людмила Гвіздон. Але вона займається з чудовими дітьми, зауважує, так що позитивний результат – справа часу. Знайомство з важкою атлетикою, стверджує тренер, дитина сміливо може починати вже з 6-ти років. Один із прикладів тому – її власний син.

  Займаючись із дітьми важкою атлетикою, вона, серед іншого, робить акцент на техніці – дуже непростій, до слова, говорить Людмила Гвіздон. Але у такому віці, як її учні, продовжує, підвладно мало не все. Цьогоріч серед вихованців відділення особливо багато дівчат, але це лише тішить тренера.

  Нині у неї в підопічних – близько 30-ти маленьких і юних важкоатлетів, розповідає тренер-викладач, до атлетичної зали, що розташована у міському Палаці культури, поруч із футбольною школою, приходять новачки і вона намагається не відмовити жодному. За досвідом бо знає: дуже часто вроджений супер-талант, помножений на легковажність, поступається за результатом не такій яскравій наполегливості у парі зі стабільністю. Головне – праця і атмосфера, яка спонукає підходити до штанги ще раз і ще раз.

Автор: Олександр Єжель

Камера: Юрій Гавриш

Джерело: trkvik.tv

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework