Майстер спорту України з боксу Роман Маркарян із Житомирщини: «До цього звання я йшов все життя». ВІДЕО

  Не лише золоту медаль та звання переможця принесла серія виступів на ХІХ турнірі з боксу пам’яті тренера Євгена Кужельного молодому бердичівському боксеру Роману Маркаряну.

 

  У Хмельницькому бердичівлянин провів 4 успішні бої: у двох перших переміг достроково через явну перевагу, третю зустріч прикрасив двома нокдаунами, а у фінальній виборов одноголосне суддівське 5:0. І місце на цьому боксерському форумі ознаменувалося для нашого земляка непересічною подією – він отримав звання майстра спорту України. Боксерський стаж Романа – 11 років, що їх разом із юнаком у спортивному клубі «Крос» прожили його тренери Ігор та Олег Сікорські. В їхній спільній скарбниці – триразове здобуття Романом звання чемпіона України, дворазового учасника першостей Європи – юніорської та юнацької, перемоги на міжнародних турнірах.

  Майстер спорту України з боксу Роман Маркарян: «До цього звання я йшов все життя»

  Найголовніше у боксі – то характер, переконаний Роман Маркарян: не буде характеру – не буде нічого. А кується той на тренуваннях, загартовуючись на турнірах й першостях різного рівня.

  Виховати майстра спорту України – справа не одного дня, говорить один із Романових наставників директор СК «Крос» Олег Сікорський: у них у клубі, для прикладу, майстрів не було близько 4-х років. І до відповідального дня вони йшли крок за кроком.

  Він і досі знаходиться у полоні емоцій від успіху у Хмельницькому, ділиться Роман Маркарян. А взагалі – повен сил, бажання й натхнення торувати свою боксерську кар’єру далі.

Автор: Олександр Єжель

Камера: Юрій Гавриш

Джерело: trkvik.tv

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework