×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У житомирській колонії відбулись змагання на першість управління ДПтС України в Житомирській області з перетягування канату

18 грудня на базі спортивного комплексу Житомирської виправної колонії (№4) відбулись змагання з перетягування канату на першість управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області

, в яких взяли участь сім команд – представників органів та установ виконання покарань області. До складу кожної команди увійшли по чотири спортсмени.

Про це повідомляє прес-службауправління ДПтС України в Житомирській області.

В результаті напруженої боротьби перше місце та кубок переможця здобула команда Бердичівської виправної колонії (№70), друге місце посіла команда Житомирської установи виконання покарань (№ 8), бронзу виборола команда Житомирської виправної колонії (№ 4).

Вручаючи нагороди призерам, начальник відділу по роботі з особовим складом управління Олександр Фещенко відмітив їх рівень фізичної підготовки та командної злагодженості, а також побажав решті команд-учасниць підвищувати свою майстерність у даній спортивній дисципліні, адже кубок з перетягування канату на першість управління ДПтС України в Житомирській області – перехідний, а такі змагання стануть щорічними.

n 1812142086

n 1812142086

n 1812142086

n 1812142086

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework