×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі визначено переможців "Кубка губернатора" з футзалу

20 грудня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський завітав до спортивно-оздоровчого комплексу «Енергія» ПАТ «ЕК „Житомиробленерго“» на фінал змагань із футзалу.

Про повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

За "Кубок губернатора" з футзалу змагалися юнаки 2005-2006 року народження. На захід також завітали т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Світлана Гресь.

Керівник області привітав спортсменів із Миколаєм та прийдешніми новорічними святами, побажавши міцного здоров'я та майбутніх досягнень у спорті.

"Усі змагання є гарною можливістю перевірити рівень підготовки, вміння та сили спортсменів. Ви продемонстрували гарний результат. Мені дуже приємно, що такі змагання активно розвиваються на Житомирщині та ще й на досить високому рівні. Я бажаю кожному з вас забивати голи у ворота знаменитих всесвітніх команд. Бажаю, аби святий Миколай оберігав вас, а в новому році здійснювалися найзаповітніші мрії", - сказав Сергій Машковський.

З шести команд, які брали участь у змаганнях, перемогу здобула команда "Полісся" (м. Житомир). Від голови облдержадміністрації Сергія Машковського всі без виключення спортсмени отримали нагороди та солодкі подарунки.

n 2212142112

n 2212142112

n 2212142112

n 2212142112

n 2212142112

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework