Житомир приймає Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України

  22 березня, у Житомирі стартує наймасштабніша футзальна подія 2019 року – Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України.

  До Житомира з’їдуться найкращі футзальні команди нашої держави, географія учасників: від Севєродонецька до Тернополя, від Рівного до Маріуполя, всього 15 команд. Участь у турнірі приймають команди, які стали переможцями футзальних Чемпіонатів у своїх регіонах. 

  Турнір відбудеться протягом 22-24 березня, матчі проходитимуть у двох залах: СОК «Динамо» (вул. Чуднівська, 113) та ФОК (вул. Кибальчича, 9).

  Церемонія нагородження переможця та призерів Всеукраїнського фіналу АФЛУ запланована на 24 березня на 16:30.

 За перебігом Чемпіонату можна буде слідкувати на сайтах Асоціації футзалу України (http://futsal.com.ua), Аматорський футзал України (https://futsal-amator.com.ua) та на Футзал Житомирщини (https://futsal.zt.ua) за допомогою онлайн текстових та відеотрансляцій.

  Житомир вже вдруге приймає Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України, вперше господарем турніру такого масштабу наше місто було у 2016 році, тоді Житомир представляв ФК «Атлет», цього року честь нашого міста захищатиме Чемпіон Житомирської області – ФК «ІнБев».

  Проведення турнірів такого масштабу у Житомирі стало можливим завдяки активній позиції та плідній співпраці Асоціацій футзалу Житомирської області з Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА і Управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Прес-служба Асоціації футзалу Житомирської області

 Новини Житомира

  
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework