Бердичівлянин зіграв за збірну України з футболу до 20 років

  Збірна України з футболу до 20 років провела навчально-тренувальні збори у Іспанії у рамках підготовки до Чемпіонату світу з футболу до 20 років, який відбудеться наприкінці травня у Польщі.

 

  На збори головний тренер збірної України Олександр Петраков викликав 20 футболістів, приємно відзначити, що серед них – вихованець бердичівського футболу Владислав Вакула (перший тренер - Юрій Свірський). Виклик до збірної бердичівлянин заслужив успішною грою у складі команди ФК «Маріуполь» у Прем’єр-лізі - Чемпіонату України з футболу.

  У рамках навчально-тренувального збору в Іспанії збірна України зіграла два товариські матчі проти учасників Чемпіонату світу в Польщі - збірних Південної Кореї та Уругваю.

  У першому матчі збірна України перемогла збірну Південної Кореї з рахунком 1-0. Владислав Вакула вийшов у стартовому складі і був замінений на 63 хвилині. А у другому матчі збірна України також перемогла збірну Уругваю з рахунком 2-1. Владислав Вакула вийшов у стартовому складі і був замінений перед початком другого тайму.

Джерело: sportzt.com

 

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework