Житомирянин відзначився дублем за збірну України у матчі проти Румунії

  Днями юнацька збірна України з футзалу здолала румунських одноліток з рахунком 5:4 та зробила вагомий крок для виходу до фінальної частини юнацького Євро-2019.

 

  Дублем у цьому поєдинку відзначився гравець ФК ІнБев Денис Бланк.

  Після мінімальної перемоги над збірною Бельгії українці мали шанс розвинути свій успіх у другому матчі групи 4 Основного раунду Євро-2019. Початок зустрічі видався напрочуд вдалим для нашої команди. На 6-ій хвилині стартовий тиск від «жовто-синіх» зумів втілити у гол Бланк. Після розіграшу штрафного Завертаний відкотив м`яч на Дениса, і той потужнив ударом зняв павутиння з дев`ятки воріт Дінікути.

  Втім, суперники доволі швидко оговталися та знайшли свій момент під час контратаки. Гавріла з флангу прострілив на Дудау, і останній вразив володіння Козлова.

  Друга половина тайму видалася надзвичайно нервовою. Обидві команди назбирали по 5 фолів та змушені були діяти максимально обережно. Втім, підопічні Віталія Одегова продовжували грати першим номером та зуміли втілити свою перевагу другий гол. За 50 секунд до свистка на перерву Нагорний знайшов точною передачею Кваснія. Наймолодший гравець збірної України не схибив, подарувавши нашій команді мінімальний гандикап перед перервою.

  На другу двадцятихвилинку «жовто-сині» вийшли з не менш ударним налаштуванням. Не минуло і хвилини як Бланку вдалося подвоїти перевагу нашої команди. Натомість, на 23-ій хвилині асистом відзначився Негела, який вивів на ударну позицію Нагорного, а Едуард збільшив різницю у рахунку до трьох м`ячів на користь нашої збірної.

  У середині тайму у воротах Дінікути побував п`ятий м`яч. На цей раз у складі номінальних гостей поєдинку відзначився Завертаний.

  Останні 10 хвилин зустрічі підопічні Ендре Качо діяли з п`ятим польовим, що завдало чимало клопоту нашій збірній. Спочатку Дуда, а потім Гавріла впродовж двох хвилин відіграли половину гандикапу українців, а за 1:44 до фінального свистка той-таки Дуда скоротив різницю у рахунку до мінімуму. Однак, не більше. 5:4- нервова перемога команди Віталія Одегова.

  Румунія (U-19) – Україна (U-19) – 4:5 (1:2)

  Голи: Дудау (9), Дуда (31, 39), Гавріла (32) – Бланк (6, 21), Квасній (20), Нагорний (23), Завертаний (30)

  Попередження: Дуда (30) – Овакімян (8)

  Румунія (U-19): Андрей Дінікута – Даніель Дуда, Матей Босняга, Роберт Крішан (к), Владут-Александру Дудау – Даріус Настай, Андор Балінт, Норберт Балаш, Сергіу-Давід Гавріла, Андрей-Данут Гіута, Богдан-Алін Піптя, Теодор Лунгу

  Україна (U-19): Євгеній Козлов – Владислав Завертаний, Владислав Сорокін, Федір Овакімян, Денис Бланк – Едуард Нагорний, Олег Негела, Мар’ян Масевич (к), Ярослав Квасній, Артем Литвиненко, Петро Сенюк, Микола Гуйван

  Зазначимо, що за умови перемоги збірної Бельгії над македонцями або нічиєї за підсумками цього поєдинку наша команда може забронювати собі перепустку до фінальної частини Євро-2019 вже сьогодні.

  Свою наступну зустріч «жовто-сині» провели у п`ятницю, 29 березня. О 19:30 за Києвом команда Віталія Одегова протистояла господарям турніру —  збірній Македонії.

за матеріалами fcinbev.com

 

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework