Коли ж завершиться реконструкція стадіону "Полісся" в Житомирській області?

  Стадіон «Полісся» – один з наймасштабніших об’єктів регіонального розвитку, який реконструюється за кошти ДФРР на Житомирщині.

   Як іде ремонт та модернізація стадіону, оглянули 8 квітня Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко та голова ОДА Ігор Гундич.

  «Це не перша вже зустріч щодо розвитку інфраструктури. Ми подивилися стадіони “Спартак”, “Полісся”. Для нас дуже класно, що ми не просто будуємо, але і думаємо, яким чином розвивати спорт. Наші чемпіони з легкої атлетики, з триатлону будуть мати можливість тренуватися. Сьогодні для нас важливо будувати, розвиватися і рухатися до перемоги України у напрямку євроінтеграції. У цьому спорт і спортивна інфраструктура має велике значення. Стадіон – це питання того, щоб люди залишалися в Україні. Чим довше ми будуємо, тим більше людей втрачаємо кожного дня. Інфраструктура – це питання номер один. Люди хочуть бачити, що у них є культура, спорт, музика, освіта і так далі», – наголосив Геннадій Зубко.

  Завершити реконструкцію «Полісся» планують вже у цьому році.

  «Я стану тим головою ОДА, який доведе цей об’єкт до завершення, адже якщо я обіцяю, то намагаюся виконувати обіцянки. Думаю, що ми здамо стадіон найближчим часом, це має бути 2-3 квартал цього року», – сказав Ігор Гундич.

  На сьогодні на стадіону вже завершують встановлення конструкції під накриття західної трибуни, монтаж металоконструкції під освітлення, тривають підготовчі роботи до влаштування резинового покриття для бігових доріжок. 09041923 1 09041923 1 09041923 1 09041923 1 09041923 1 09041923 1

Джерело: Житомирська ОДА

Новини Житомира

    

Последнее изменение Среда, 10/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework