Житомирщина прийме більше 200 учасників чемпіонату області з велоспорту

  Наступними вихідними відбудеться важлива спортивна подія року на Житомирщині – обласний чемпіонат та меморіал пам’яті Заслуженого тренера УРСР С.І. Кореви з велоспорту.

 

  Протягом трьох днів велосипедисти змагатимуться на 5-кілометровій трасі. Хто ж отримає першість – дізнаємося вже 19 травня.

  Понад 200 велосипедистів різного віку візьмуть участь у чемпіонаті. Про це інформує управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА.

  Чемпіонат триватиме три дні – 17, 18 та 19 травня – на відрізку траси Київ-Чоп у напрямку Житомира зі сторони Новограда-Волинського. Довжина маршруту, який долатимуть велосипедисти – 5 км.

  Разом із чемпіонатом області проведуть і меморіал пам’яті Заслуженого тренера Святослава Кореви з велоспорту. Взяти участь у велозмаганнях можуть не лише жителі Житомирської області, а представники з інших регіонів України.

 У 2019 році чемпіонат області з велоспорту відбуватиметься вже вчетверте. Щороку ці змагання збирають все більше поціновувачів велосипедного спорту. Так у 2017 році участь брали 90 учасників, у 2018 році – понад 100 спортсменів, а цьогоріч очікується – понад 200 велосипедистів.

Джерело: Житомирська ОДА

Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 13/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework