Житомирська триатлетка Юлія Єлістратова потрапила в десятку кращих на етапі серії Кубка Світу в Іспанії

  В столиці Іспанії відбувся етап серії Кубка Світу, який став першим для лідерів українського триатлону в нинішньому сезоні.

 

  За вже звичною традицією, найкращою серед наших спортсменів та водночас однією з найкращих серед всіх учасниць Кубка Світу стала прима українського триатлону Юлія Єлістратова! Житомирянці вдалося зібрати всі три види воєдино і за підсумками змагань фінішувати в межах ТОП-10. За підсумками дуже щільної боротьби, Єлістратова фінішувала на 10-й позиції (що є дуже пристойним показником на змаганнях такого класу): переможниці Кубка Світу в Мадриді Емелі Мор’є з Франції українка поступилася менше ніж однією хвилиною, - пише sportzt.com.

  «Я задоволена рівнем свого плавання, – ділиться емоціями на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Юлія Єлістратова. – Вело та біговий сегмент теж бути доволі непоганими, однак мені цього разу не вдалося поборотися за медалі через помилки підчас проходження транзитних зон. Але я вважаю, що місце в ТОП-10 є непоганим результатом, як для першого старту в сезоні! Я зроблю потрібні висновки і зосереджуся на майбутніх гонках».

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 16/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework