У Бердичеві відбулися Всеукраїнські зональні змагання «Шкіряний м’яч». ФОТО

  22 травня у Бердичеві на стадіоні «Прогрес» відбулися Всеукраїнські зональні змагання з футболу  «Шкіряний м’яч» U-11 (серед юнаків 2008 року народження).

    Участь у змаганнях взяли три команди: НВК №10 (м. Бердичів, Житомирська область), ЗЗСО №8 (м. Ковель, Волинська області) та Гімназія Шепетин (с. Шепетин, Рівненська області).

  У першій грі бердичівські футболісти перемогли команду з Ковеля з рахунком 2:1. У матчі між Шепетином і Ковелем перемогу здобула команда Шетепину – 3:2. У вирішальному матчі Шепетин переміг Бердичів з рахунком 3:1.27051912 2

  Саме представники Рівненської області зайняли перше місце та здобули право взяти участь у фінальних змаганнях, які відбудуться на початку червня у місті Кременчук Полтавської області.

  Також відбулися конкурси з елементів техніки гри. У жонглюванні переміг бердичівлянин Нікіта Алексеєв;  удар на дальність – Тарас Корнацький (гімназія Шепетин), удар на точність – Вадим Мацан (Ковель). Загальнокомандне перше місце у конкурсах з елементів техніки гри здобула команда НВК № 10 міста Бердичева.27051912 3

  По завершенню усіх матчів та конкурсів з елементів техніки гри відбулося нагородження. Команди нагороджували: начальник відділу фізичної культури та спорту Виконавчого комітету Бердичівської міської ради Ігор Марченко й головний рефері змагань, голова Бердичівської міської федерації футболу Олександр Подгорчук.

  Команди-учасниці ще на початку змагань отримали у подарунок від організаторів змагань комплекти футбольної форми. А команди, які посіли друге та третє місця отримали дипломи, футбольні м’ячі, вимпели й солодощі.

  У складі кожної команди були визначені й кращі гравці: НВК № 10 (м. Бердичів) – Юхим Кислюк, Гімназія Шепетин – Володимир Довгань, ЗЗСО № 8 (м. Ковель) – Роман Варакута. 27051912 4

27051912 4 27051912 4

Джерело: Бердичівська міська федерація футболу

 Новини Житомира

  

 

Последнее изменение Понедельник, 27/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework