Сергій Бубка у Житомирі: У нас одні інтереси та мета — здорова нація

  На цьому наголосив президент НОК України Сергій Бубка сьогодні, 30 травня, у Житомирі під час наради з регіональним відділенням НОК.

 

  Участь у нараді-семінарі взяли заступник голови ОДА Ярослав Лагута, начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА Світлана Гресь, голова Житомирського обласного відділення НОК Олександр Оніщук.

  Сергій Бубка перебуває з офіційним візитом на Житомирщині. Він уже взяв участь у відкритті Галереї спортивної слави та у нараді-семінарі регіонального відділення НОКу. За його словами, такі наради необхідні для того, щоб розвиватися далі, обмінюватися досвідом та знаннями.

  «Дякую за ту роботу, що ведете у відділені і за підтримку від області. У нас одні інтереси і мета, щоб була здорова нація. І тоді олімпійська родина ставатиме міцнішою, потужнішою, успішною», – наголосив президент НОК України.

  Серед основних завдань, які стоять перед регіональними відділеннями та НОК у цілому, Сергій Бубка називає ті можливості, котрі дають розвиток молодим спортсменам, підтримку та участь в олімпійських змаганнях.29051939 2

  «Важливо те, хто вже завтра прийде працювати в спорті, кадрове питання і професійна якість фахівців надважлива. Спорт завжди об’єднував і ніс позитив, віру і виховання здорової нації. Спорт – це одна із потужних передумов здорової та успішної нації», – запевняє Сергій Бубка.

  Президент НОК України нагородив спорт ивних діячів Житомирщини грамотами за вагомий внесок у розвиток і пропаганду вітчизняного спорту та олімпійського руху в Україні та підтримку олімпійських видів спорту:

  Григорія Грибана – викладача Житомирського державного університету ім. І. Франка;

  Олександра Кухарського – директора комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос»;

  Олександра Сташенко – голову ФСТ «Колос» в Житомирській області;

  Євгенія Бабчука – працівника НОК у Житомирській області;

  Марію Власенко – заступника голови відділення НОК у Житомирській області;

 Світлану Гресь – начальника управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА;

  Леоніда Українця – заступника директора ФСТ «Динамо»;

  Олександра Оніщука – голову ЖОВ НОК.

  Нагадаємо, що також сьогодні у Житомирі Сергій Бубка взяв участь у відкритті оновленої Галереї спортивної слави Житомирщини.29051939 3

29051939 429051939 5Джерело: Житомирська ОДА

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework