Житомирянка Юлія Єлістратова потрапляє в ТОП-10 на чемпіонаті Європи

  В голландському містечку Верт триває основний континентальний старт сезону – чемпіонат Європи 2019.

 

  Головні надії української команди традиційно були пов’язані з виступом провідної спортсменки нашої команди Юлії Єлістратової. І хоча нещодавно житомирянка зазнала травми – це не завадило Юлі продемонструвати свій звично високий клас!

  За підсумками першого виду Єлістратовій не вистачило кількох секунд для того, щоб потрапити до групи лідерів. Вже впродовж велосегменту перша «пачка» збільшила відрив від переслідувачів більше, як на хвилину. Однак, на заключному виді українка продемонструвала відмінний біг і змогла в турнірній таблиці замкнути десятку найсильніших триатлеток на континенті.

  «Місце в ТОП-10 – непоганий результат на чемпіонаті Європи, – прокоментувала свій виступ для офіційного сайту ФТУ Юлія Єлістратова. – Але природно, що мені завжди хочеться виступати краще! Я показала хороший біг, проте цього виявилося недостатньо для того, щоб поборотися за медаль. З огляду на розклади гонки і недавню травму, вважаю задовільним свій виступ».

  Окрім Єлістратової, в голландському Верті також виступали українки Олександра Кохан та Маргарита Крилова – дівчата посіли відповідно 41 та 48 місця. В програмі чоловічих змагань наша команда була представлена Іваном Івановим та Єгором Мартиненком, однак обидва спортсмени до фінішу не дісталися. Відзначимо також доволі пристойний виступ на юніорському чемпіонаті Європи Віталія Воронцова! Перспективний киянин виплив у кінці основної групи, приїхав разом з усіма – але на біг сил вже не вистачило. В підсумку, Воронцов посів 24 місце з 66-ти учасників.

Джерело: triathlon.org.ua

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 05/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework