Команда “Полісся” U-15 пробилась до фінальної частини ДЮФЛ України!

  За тиждень після вольової перемоги юнаків СДЮСШОР “Полісся” U-15 над черкаським СДЮШОР, опоненти зійшлись у матчі-відповіді.

 

  У першому таймі на полі точилась запекла боротьба за територіальну перевагу, а тому й моментів команди створили лише по два, та й ті зі стандартів. Все ж краща нагода для взяття воріт була у господарів, які на 17-й хвилині отримали право на 11-метровий, однак воротар житомирян Денис Зайченко розгадав задум суперника і парирував удар.

  У перерві тренери “Полісся” Максим Зайнчковський і Андрій Ткачук знайшли правильні слова для своїх гравців й на другий тайм вийшло зовсім інше “Полісся”. Житомиряни нічого не дали створити супернику біля власних воріт й взялися тероризувати захист господарів. Тиск гостей досяг апогею всередині тайму, коли Меліхов реалізував свій вихід віч-на-віч – 0:1. Подвоювати перевагу своєї команди повинен був Сбехат, однак його удар прийняла на себе поперечка. У підсумку голу Меліхова вистачило для перемоги й здобуття путівки до фінальної частини, яка відбудеться 22-23 червня у Чернівцях. Потенційні суперники житомирян: ДЮФК “Атлетик” м. Одеса, “Молодь” м. Полтава та “Буковина” м. Чернівці, півфінальні пари визначаться сліпим жеребом.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework