Футболісти з Житомира їдуть в Бразилію на світовий фінал Red Bull Neymar Jr's Five

  15 червня, на Контрактовій площі в Києві відбувалися справжні футбольні баталії, адже в столиці проходив Національний фінал найбільшого в світі Чемпіонату з вуличного футболу в форматі 5х5 - Red Bull Neymar Jr`s Five!

  У суботу учасників і глядачів, які спостерігали за турніром протягом всього дня, чекали дійсно видовищні матчі, адже рівень команд з кожним роком зростає, а гравці вже більш наполегливі на шляху до головної мети, - пише ua-football.com.

  Після насичених групових матчів та ігор плей-офф, в півфінал вийшли чотири найкращі команди в цьому році: "Street 7" (Запоріжжя), "screwdriver" (Дніпро), "ІнБев Житомир" (Вінниця) і "Ти шо, ти шо "(Одеса). На фінальному матчі на полі зустрілися "ІнБев Житомир", які в 2017-му вже ставали національними переможцями, і "Ти шо, ти шо", які протягом дня демонстрували неабияку наполегливість. Однак, на відміну від двох попередніх років, на цей раз обійшлося без видовищного напруги - ніякого додаткового часу і розіграшу 1х1. Два впевнених голи, і "ІнБев Житомир" вдруге стають Національним переможцем Red Bull Neymar Jr`s Five!

  Тепер переможці вирушать до Бразилії, щоб зіграти в головному фіналі даного турніру. Світовий фінал пройде 13 липня в Прая-Гранді, Бразилія. Подарунком для переможців Всесвітнього Фіналу стане зустріч з легендарним Неймаром і гра проти талановитого бразильця і ​​його товаришів по команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон світу та володар «Срібної бутси» побував на стадіоні "Полісся". ФОТО

Тренувати ФК Полісся (Житомир) продовжать Анатолій Безсмертний та Сергій Коновалов. ФОТО

Новини Житомира

      
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework