«Квара» - володар Кубку голови Житомирської ОДА

  Шалена підтримка вболівальників, неймовірна напруга до останньої хвилини, бойова нічия в основний час і нервова серія пенальті - все це про фінал Кубку голови Житомирської ОДА. Турнір, який тривав протягом місяця, досяг свого апогею у п'ятницю, 21 червня у залі ФОКу. З-поміж 12 команд учасниць учасниками фінального двобою стали ФК "ІнБев" та "Квара".

  Для "Квари" матч почався із пропущеного голу у виконанні Бланка. Втім, гравці "Квари" ще у першому таймі відновили "статус кво", гол в активі Тарасюка. Тарас відзначився і у другій половині гри, коли до завершення матчу залишалось чотири хвилини. Та як не старались номінальні гості, а втримати перемогу їм не вдалося: ФК "ІнБев" пішов грати з п'ятим польовим й за дві хвилини розіграв стандарт, підсумком якого став гол Іванова.

  Більше в основний час команди не забивали, а тому долю трофею опоненти вирішували у серії пенальті. Міцнішими нерви виявились у гравців "Квари", які всі свої удари "з точки" реалізували, тоді як удар "пивовара" Погорільця парирував воротар "Квари" Гутник. Церемонію нагородження переможця та фіналіста Кубку провели голова Асоціації футзалу Житомирської області Віктор Таран і заступник начальника Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА Сергій Козловець. 

IMG 0075

IMG 0371

Прес-служба Асоціації футзалу Житомирської області

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework