Житомирська поліцейська стала володаркою Кубку світу з кунгфу та професійного Чемпіонського поясу

  У червні цього року житомирська поліцейська, інспектор підрозділу професійної підготовки УКЗ ГУНП Житомирщини, Майстер спорту України, сержант поліції Вероніка Кратюк стала володаркою Кубку світу з кунгфу та професійного Чемпіонського поясу. Вітаємо нашу спортсменку світового рівня!

 

  Цьогоріч Кубок світу розігрувався у м. Єревані (Вірменія) у період з 7 по 10 червня. Своїми досягненнями Вероніка Кратюк завдячує тренеру Володимиру Літвінчуку, ГУНП в Житомирській області, Управлінням Житомирської облдержадміністрації та Житомирської міської ради.поліцейська спортсменка Житомирщина

  – У мене був дуже короткий строк для підготовчих тренувань для участі у змаганнях такого рівня. Я була заявлена учасницею у ваговій категорії 65 кг у розряді Ушу Саньда, тож окрім виснажливих підготовчих занять довелось тримати на контролі ще й вагу. Взагалі усвідомлення участі у світових змаганнях стимулює, - зізнається Вероніка.

  Попри серйозну підготовку на поліцейську-спортсменку чекав неабиякий сюрприз. Виявилось, що конкуренткою Вероніки мала бути учасниця від Російської Федерації. Однак тренер команди-суперниці, побачивши нашу спортсменку, однозначно заявив, що його підопічна не вийде на ринг саме із українкою Кратюк.

  – Минулого року у Єревані на Чемпіонаті Європи з кунгфу я виборола перемогу у росіянки. Цього року суперниця була інша, а тренер той самий, уже знайомий мені з попередніх змагань, - каже Вероніка Кратюк.

  Відтак суперники просто капітулювали перед нашою спортсменкою й вона автоматично була визнана володаркою Кубку світу з кунгфу. Окрім того, тренер російської команди презентував переможниці професійний Чемпіонський пояс на знак визнання її переваги та спортивної майстерності.поліцейська спортсменка Житомирщина

  Після короткострокової відпустки сержант поліції Вероніка Кратюк повернулась до виконання службових обов’язків у своєму підрозділі поліції області.

  – Я – боєць по природі. Роблю те, що люблю і що у мене добре виходить. І не зупинятимусь на цьому щаблі. Обов’язково братиму участь у змаганнях всеукраїнських, і загальноєвропейських. Це і буде підготовка для мене до участі у Чемпіонаті світу з кунгфу, - коментує Вероніка.поліцейська спортсменка Житомирщина

  Колектив усіх служб і підрозділів Головного управління Нацполіції в Житомирській області щиро вітає нашу колегу з таким визначним досягненням. Щиро бажаємо подальших успіхів у кар’єрі професійній та спортивній, натхнення і нових перемог!

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework