6 спортивних проектів втілюють на Житомирщині за кошти ДФРР

  На Житомирщині цьогоріч із Державного фонду регіонального розвитку фінансують 6 спортивних об’єктів.

  Про це повідомляють у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

  Серед них: плавальний басейн у спорткомплексі «Юність» в Ємільчинській ОТГ та Фізкультурно-оздоровчий комплекс в Овруцькій ОТГ – об’єкти, де уже завершили реконструкцію. Крім цього, на фінішній прямій – відновлення стадіону «Спартак» у Житомирі.

  Продовжуються роботи і на Центральному стадіоні «Полісся», де займаються монтажем освітлення та влаштування благоустрою території. А також у спорткомплексі «Динамо» у Радомишлі, де продовжують оздоблювати приміщення усередині.

  Серед нових проектів спортивної інфраструктури ДФРР-2019 – реконструкція Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард», де вже підрядник розпочав роботи.

  Загалом Мінрегіон схвалив фінансування 131 проекту зі створення важливої спортивної інфраструктури на суму майже 1,3 млрд грн. Це будівництво, реконструкція або капремонт стадіонів, палаців спорту, басейнів та інших спортивних майданчиків.

  Нагадаємо, що т.в.о. голови ОДА Ярослав Лагута затвердив оновлений перелік проектів ДФРР, який складається із 43 соціальних об’єктів, що будуть реалізовувати у цьому році.

Джерело: Житомирська ОДА

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 25/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework