×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські легкоатлети привезли з Різдвяних стартів 2015 чотири золоті медалі

Для житомирських легкоатлетів змагальний 2015 рік розпочався одразу після свят, причому вдало.

Наші спортсмени взяли участь у ХХ легкоатлетичних змаганнях у приміщеннях «Різдвяні старти», які 9-10 грудня відбулися в Києві і зібрали понад триста спортсменів з чотирнадцяти регіонів України. Житомиряни привезли додому чотири золоті, дві срібні та три бронзові.

Про це повідомляє «Спортивний Житомир».

Першезолотов скарбничку збірної Житомирщини в перший же день змагань поклав Максим Костікевич(ЖДЮШОР з легкої атлетики, тренер - Ледньова А.Є.). Максиму не було рівних на дистанції 400 метрів, яку він подолав за48.77. На цій же дистанції вихованець ОШВСМНазарій Дзюбенко(тренер - Зорнік В.Р.) здобувбронзуз результатом49.04.На другий день змагань Назарій ставчемпіономна дистанції 200 метрів з результатом 22,44

Чемпіонкоюна дистанції 400 метрів серед жінок стала нашаЮлія Олішевська(ОШВСМ, тренер - Зорнік В.Р.). Вона подолала дистанцію з результатом 53,2. Наступного дняЮліявиграла щесрібну медальна дистанції 200 метрів з результатом 24,73.

Срібло на дистанції 1500 метрів серед жінок вигралаМарія Шаталова(ДШВСМ, тренерЯкимчук А.О. А от серед чоловіків наш Василь Коваль(ОШВСМ, тренерДаниленко О.Л.)показав лише четвертий результат, програвши менше секунди тернопольчанину Івану Стребкову. 

Бронзові медалі на дистанції 2000 метрів з перешкодами здобулиНаталія Трибель(ЖДЮШОР з легкої атлетики, тренер Ледньова А.Є.) таВіктор Косянчук(ОШВСМ, тренер - Даниленко О.Л.).

БердичівлянинВ'ячеслав Олішевський(ОШВСМ, тренер -Зорнік В.Р.)виграв золото на дистанції 800 метрів з результатом1:50.39.

Вже 27-28 січня у Запоріжжі пройде командний чемпіонат України у приміщеннях, а 12-14 лютого у Сумах – головний старт національного сезону, зимовий чемпіонат України. Він стане вирішальним етапом відбору до континентальної першості (6-8 березня, Прага (Чехія)).

n 1301152404

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework