Антимонопольний комітет вніс корективи у план будівництва Палацу спорту в Житомирі

  Нещодавно громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» розповідала про тендер на будівництво Палацу спорту у Житомирі вартістю 283 млн 297 тис гривень.

    До участі у тендері були допущені лише два місцевих підприємства – ПП Елітбуд-1 та ТОВ АртХаус. З рішенням тендерного комітету управління капітального будівництва, два дискваліфікованих учасники,  а саме  ТзОВ «Ріола-модуль ЛТД» та ТОВ «Альтіс-Констракшн» не погодились і звернулися до Антимонопольного комітету України. Про причини недопущення до тендеру ми писали у попередньому дописі. У своїх скаргах підприємства також обґрунтували, що ПП Елітбуд-1 та ТОВ АртХаус не можна було допускати до участі у тендері зважаючи на інформацію у документах.

  Засідання комітету відбулося 15 жовтня, на сайті Prozorro рішення було опубліковане ввечері 16 жовтня. Колегія постановила скасувати рішення управління капітального будівництва про відхилення ТзОВ «Ріола-модуль ЛТД» та ТОВ «Альтіс-Констракшн», а також скасувати рішення про допущення до тендеру ТОВ АрХаус та ПП Елітбуд-1. Разом з тим, наша громадська організація зверталася до місцевого відділу АМКУ стосовно цього питання.

  Таким чином, має відбутися тендер, де участь прийматимуть ТзОВ «Ріола-модуль ЛТД» та ТОВ «Альтіс-Констракшн». На думку громадської організації, у плани УКБ такий розвиток ситуації не входив, адже виходячи з причин через які підприємства не були допущені до участі у тендері, є можливість, що їх не допустили навмисно, а дали можливість виграти місцевим. Якщо це насправді так, то управління капітального будівництва власноруч загнало себе у глухий кут. Тепер або шукати причини і оголошувати новий тендер, або проводити цей.

  За ситуацією будемо слідкувати, аналітику по підприємствам-учасникам, які залишилися опублікуємо згодом.

Джерело: insider.zt.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 18/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework