Спокуслива журналістка, яка закохала у себе футболіста із Житомирщини: Що відомо про обраницю ключового хавбека збірної України

   Відомий футболіст із Радомишля Олександр Зінченко та Влада Седан одружаться. Найгучніша "амурна" історія українського футболу за останні роки закінчується хеппі-ендом.

  Ключовий хавбек збірної України, а віднедавна основний захисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко завжди старався приховувати своє особисте життя. 22-річний гравець мотивував це тим, що стосунки відволікатимуть його від футболу, і йому важко дорікнути в цьому. За останній сезон Зіна здійснив неймовірний прогрес у своїй кар'єрі та став одним із незамінних гравців як у національній команді, так і в "дрім-тім" Хосепа Гвардіоли, - розповідає football24.ua.

Влада Седан та Хосеп Гвардіола в Манчестері

  Після тріумфу підопічних Шевченка над сербами (5:0), де Олександр зіграв одну з головних ролей, Зінченко "розкрив карти". Молодий хавбек у мікст-зоні давав коментар після поєдинку привабливій журналістці, а потім не стримався і поцілував дівчину. "Потерпіла" не надто пручалась від домагань Зінченка.

  Білявку звуть Влада Щеглова, яка більш відома під псевдонімом Влада Седан. Дівчина стала відомою після Євро-2016. Фотокореспонденти тоді знайшли красуню на французьких трибунах. Влада намагалась приховати свою вроду футболкою національної команди та "жовто-синіми" аксесуарами, що відразу зробило панянку певним символом збірної України.

Влада Седан виходить заміж за Олександра Зінченка

  Популярність після чемпіонату Європи нікуди не зникла. Седан вже тривалий час працює кореспонденткою на ТК Футбол 1/2 і добре знайома українському вболівальнику. Як і давно знайома Зінченку. Нова пара раніше "світилась" на спільних фото з відпочинку, правда тоді Влада була пасією друга Зінченка – Андрія Борячука, права на якого належать Шахтарю.

  Олександр не зміг приховати правди після палкого поцілунку в прямому ефірі та зізнався про стосунки з Седан. 16 жовтня Зінченко освідчився дівчині, яка декілька місяців тому переїхала до нього в Манчестер. Бажаємо зірковій парі палкого кохання, а тим часом маємо можливість оцінити, що саме спокусило Зінченка в його обраниці.

Влада Щеглова (Седан)

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework