Що спільного між Житомиробленерго, Краковом і золотом?

  Житомирська спортсменка Емілія Камерон виборола золоту медаль на Міжнародному турнірі з боротьби самбо, який днями відбувся у Польському місті  Кракові.

   «Дівчина займається цим спортом багато років і має за плечима вагомі досягнення, але здобутки не даються легко, для цього вона багато часу приділяє щоденним виснажливим тренуванням і роботі над собою», ‒ розповідає ztoe.com.ua.

  Для можливості прийняти участь у цих змаганнях, юну спортсменку фінансово підтримало Правління АТ «Житомиробленерго»,  підтримуючи тим самим український спорт і молодь, яка гідно представляє Україну на міжнародних аренах.  У цих змаганнях прийняли участь спортсмени з Польщі, Швейцарії, Німеччини, України, Франції, Литви, Росії.

  «Я дуже дякую Голові Правління Олексію Шекеті і Правлінню Житомиробленерго  за таку підтримку, за те, що повірили в мене, покладаючи при цьому певні надії, а це в свою чергу суттєво посилило мою відповідальність за результати боротьби, щоб виправдати сподівання і також це додало мені енергії і сил», - зазначила спортсменка. Прапор АТ «Житомиробленерго», який розгорнула чемпіонка на спортивній арені після своєї перемоги, побачили у Кракові усі учасники змагань.

kk23101914 2

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 24/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework