Команда з американського футболу провела перше відкрите тренування на стадіоні «Спартак Арена»

  27 жовтня, о 10:00 год. на стадіоні «Спартак Арена» відбулось відкрите тренування команди міста Житомир з американського футболу «Bisons», де всі бажаючі мали можливість дізнатися про американський футбол та познайомитися з місцевою командою «Bisons».

   Про це розповідає zt-rada.gov.ua/.

  «В Україні першу команду з американського футболу - «Харківські Атланти» - створили ще в 1989 році. Команди з’являлись, зникали, втім базового розвитку і глобальної популяризації не було. Змагання не могли вийти на новий більш якісний рівень. І лише з появою Української ліги американського футболу (УЛАФ) почали робити справжні кроки для розвитку американського футболу в Україні»,- розповів тренер команди Юрій Чорний.

  У складі УЛАФ на сьогоднішній день 24 команди з різних міст України. Долучились до організації і житомирські «Bisons». Наші спортсмени будуть брати участь у змаганнях в сезоні 2020 року першої ліги.

  ««Bisons» - це молода,але дуже амбітна та цілеспрямована команда. Впевнена,що у Житомирі цей вид спорту матиме численних прихильників та буде активно розвиватись. «Bisons» вже заявили про себе та мають великі шанси гідно представляти себе на всеукраїнському рівні», - поділилась враженнями начальник управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

kk29101911 2

kk29101911 3

kk29101911 4

kk29101911 5

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 29/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework