У славнозвісному БКПЕП на Житомирщині вчиться майбутній адвокат зі сталевими м’язами. ВІДЕО

  16 дипломів, 13 медалей та 4 кубки за півтора року виступів на змаганнях із пауеліфтингу завоював 17-річний третьокурсник коледжу промисловості, економіки та права Ярослав Грищук.

   У серпні він привіз перемогу із Кубку столиці, у жовтні вдало виступив на Кубку України.

   У листопаді на Чемпіонаті світу із пауерліфтингу, який пройшов у Києві під егідою федерації WPRO, Ярослав завоював два перші місця у вправах жим лежачи та підйом на біцепс у віковій групі тінейджери. А у віковій групі ОРЕN у вправі підйом на біцепс, крім здобутого першого місця, виконав ще й норматив кандидата у майстри спорту України.

  Він давно захоплювався іменитими силачами та бодібілдерами, і хотів стати схожими на них, каже Ярослав. Тож довелось багато працювати, аби перетворити свої зайві кілограми на м’язи. Нині хлопець важить 108 кг при зрості майже 2 метри.

  Три роки Ярослав Грищук відвідує тренажерну залу, основам пауерліфтингу вчився у бердичівського спортсмена Миколи Самонова. І майже одночасно із заняттями спортом став навчатися у БКПЕП на юриста.

  Після пар Ярослав на дві години прямує до спортзали, адже без постійності у спорті успіхів не досягнеш. І ще важливе харчування - свій день хлопець починає із 5 яєць та вівсянки.

  Уваги дівчат майбутньому адвокату, звісно, не бракує. Хлопець ізнається, що нині його серце вільне. А от усі думки наразі зайняті –цими вихідними Ярослав виступатиме на Чемпіонаті Євразії із пауерліфтингу. Це вже треті змагання за листопад: лише тиждень тому хлопець здобув два перші місця на Кубку Полісся у Вишневому. Тож побажаємо юнаку удачі у спорті, навчанні та житті!

Репортаж Інни Плесної

Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 18/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework