Старший солдат 26 артбригади став Чемпіоном Збройних сил України з боксу. ФОТО

  Цілком природно, що у Збройних силах України велика увага приділяється фізичній підготовці військовослужбовців, перевірити яку та визначити кращих був покликаний Чемпіонат Збройних Сил України з боксу, який нещодавно завершився. 

 Варто відзначити, що одразу кілька спортсменів з підрозділів оперативного командування “Північ” здобули перемогу у змаганнях. Серед них – військовослужбовець з 26 артилерійської бригади, яка дислокується у місті Бердичеві ‒ berdichev.biz/.

  Чемпіоном Збройних сил України з боксу у ваговій категорії до 57 кг. став військовослужбовець бригади – старший солдат Олег Нейлик.

  Шлях до перемоги не був легким, адже хлопцю довелося виборювати звання кращого під час відповідних змагань по оперативному командуванню “Північ” та Сухопутних військ ЗС України. А готуватися до змагань доводилося поєднуючи свої службові обов’язки з посиленими тренуваннями.

  Колектив 26 артилерійської бригади вітає Олега, а також його тренера, начальника з фізичної підготовки бригади Руслана Лук'янюка, з заслуженою перемогою.

kk04121916 2

kk04121916 3

kk04121916 4

kk04121916 5

Іван Федоров

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 04/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework