Чемпіон Збройних Сил України з боксу служить у 26-й артбригаді. ВІДЕО

  Це старший солдат Олег Нейлик, який нещодавно посів перше місце в особистому заліку у ваговій категорії до 57 кг на чемпіонаті Збройних Сил України серед видів та окремих родів військ.  

 

  Аби потрапити на ці змагання, Олег спочатку переміг у чемпіонаті з боксу, який проводився в оперативному командуванні «Північ», а потім здобув першість у своїй ваговій категорії на рівні Сухопутних військ України.

  На чемпіонаті Збройних Сил України Олег Нейлик провів два бої. Перемогу здобув достроково, тому що, відчувши очевидну перевагу бердичівського артилериста, суперник відмовився продовжувати змагання. І, до речі, це вже не вперше, коли Олегові противники здаються добровільно.

  Секрет своїх вдалих виступів Олег пов’язує із систематичними тренуваннями. Ще до військової служби успішно займався кікбоксингом, згодом спробував себе у рукопашному бої та боксі. Юнак використовує кожну нагоду, аби відвідати спортивну залу, особливо напередодні змагань.

  Вже за чотири місяці чемпіон Олег Нейлик завершить строкову службу у 26-й артбригаді. Опісля мріє повернутися до рідного Луцька, де чекають рідні. І, можливо, потім знову доєднається до лав ЗСУ.

  Репортаж Інни Плесної, trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 16/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework