Гравець ФК ІнБев став найкращим футзалістом 2019 року

  Гравець ФК ІнБев Денис Бланк став найкращим футзалістом 2019 року серед гравців до 19 років за версією футзального порталу «5х5», який створив власний рейтинг найкращих футзалістів України у 2019 році. 

   Журналісти обирали кращих з кращих у у п'яти номінаціях: Найкращий футзаліст 2019 року, Найкраща футзалістка 2019 року, Найкращий 2019 року (U-21), Найкращий футзаліст 2019 року (U-19) та Найкращий футзаліст 2019 року (U-17), - пише fcinbev.com.

  Денис Бланк, який є вихованцем великого футболу і школи "Полісся" ще кілька років тому, мабуть, і подумати не міг, що гратиме за збірну України з футзалу, нехай і юніорську. Адже "Полісся" заточена під великий футбол.

  Однак, здорово проявивши себе на Кубку України (U-17), розіграш якого проходив у Житомирі, він змусив звернути на себе увагу тренерів «ІнБева». І «пивовари» не помилились.

  По-перше – Денис нехай і не одразу, але став одним з лідерів дублюючого складу «фіолетових» та добре проявляв себе у матчах чемпіонату Житомира.

  По-друге – він за короткий час став одним з лідерів юніорської збірної. Більше того – він був одним з тих гравців, до кого за підсумками юніорського Євро було найменше претензій.

  І по-третє – Денис зміг у цьому сезоні (до речі дебютному) заграти у FAVBET Екстра-лізі. Він вже зараз є лідером своєї четвірки (і це при тому, що там насправді є, кому вести гру). І є таке відчуття, що це – далеко не межа подальшого прогресу Бланка. Тому, його перемога у номінації «Найкращий футзаліст до 19 років» є більш ніж логічною. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework