У бюджеті Житомира на 2020 рік не передбачено коштів на базу водних видів спорту

  Кошти на відновлення/продовження будівництва бази водних видів  спорту в Житомирі на 2020 рік не передбачені.

 

  Про це "Спортивному Житомиру" розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

  - В 2015 році було закладене фінансування на будівництво бази водних видів спорту. Управління капітального будівництва оголосило тендер. Тендер виграв підрядник, який виявився непорядкним. І в зв’язку з цим почалася судова тяганина. На нього подали в суд і міська рада, і міська прокуратура. Кілька років тривав суд. Зараз він завершився і справа знаходиться у виконавчої служби. Суд постановив повернути кошти та матеріали. Зараз відбувається реалізація рішення суду, працює виконавча служба.

  За словами Ірини Ковальчук, аби поновлювати роботу над проектом, потрібно переглядати проектно-кошторисну документацію. Тому що з’явилося багато пропозицій від федерацій та спортсменів. Але на 2020 рік кошти не передбачені.

  - Потрібно переглядати проект, тому що з’явилося багато пропозицій від федерацій, спортсменів. Якщо поновлювати роботу над проектом, потрібно переглядати проектно-кошторисну документацію. Але на 2020 рік кошти не передбачені.

  Нагадаймо, що будівництво бази водних видів спорут в Житомирі мало розпочатися наприкінці 2016 року. Але натомість розпочалася судова тяганина.

Джерело: sportzt.com

Новини Житомира

   

Последнее изменение Суббота, 01/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework