У житомирського ФК “Полісся” з’явився новий гравець

  Марк Медведєв став першим зимовим новачком футбольного клубу “Полісся”. Раніше футболіст грав в чернівецькій "Буковині" (фото).

 

  Голкіпер прибув у розташування команди наприкінці січня, а вже під час другого етапу зимових навчально-тренувальних зборів з гравцем був укладений річний контракт.

  За "жовто-зелених" Марк встиг зіграти вже декілька товариських поєдинків на рідній арені команди. Контракт між клубом та воротарем завершується наприкінці грудня 2020 року.

  Марк є вихованцем футбольної школи “Металурга” (Запоріжжя), де й розпочинав свої виступи у першості України (ДЮФЛ). Згодом перейшов до школи дніпропетровського “Дніпра”. Загалом на дитячо-юнацькому рівні зіграв 43 матчі.

  У сезоні 2017/18 був заявленим прем’єр-ліговим клубом “Зірка” (Кропивницький), де тричі потрапляв до основної заявки на матчі прем’єр-ліги України. Також, активно виступав за команду дублерів. А, пізніше, після вильоту “Зірки” до змагань ПФЛ, дебютував у Першій лізі і зіграв за клуб 7 офіційних матчів у чемпіонаті.

  У 2019 році підписав контракт з чернівецькою “Буковиною”, де став гравцем основи. У складі чернівчан Марк зіграв 15 офіційних поєдинків в чемпіонаті Другої ліги України.

 В середині квітня 2019 року разом зі своїми партнерами по команді отримав виклик до національної студентської збірної України, за яку дебютував того ж місяця у товариському матчі.

  Довідка:

  Народився Марк Медведєв 19 квітня 1998 року в Запоріжжі.

  У дитячо-юнацькій футбольній лізі грав за команди "Металург" (Запоріжжя), "Дніпро" (Дніпро).

  Виступи у професійних командах:

  2015/16 – "Зоря" (Луганськ, U19) – 3

  2016/17 – "Зірка" (Кропивницький, U19) – 18

  "Зірка" (Кропивницький, U21) – 7

  2017/18 – "Зірка" (Кропивницький, U21) – 8

  2018/19 – "Зірка" (Кропивницький) – 7

За матеріалами ЖОАФ

Джерело: sportzt.com

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 18/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework