Карантин від найкращого українського борця: спаринги з сином і ремонт квартири

  Малинчанин Валерій Андрійцев розповів, як самоізолюється з користю.

  З оголошенням по всій країні карантину срібний призер Олімпійських ігор-2012 з вільної боротьби Валерій Андрійцев самоізолювався вдома, у київській квартирі разом із коханою дружиною Вітою, трирічним синочком і по-сумісництву спаринг-партнером Богданчиком та декоративним білим кроликом на ім’я Бараш, - розповідає hglavcom.ua.

  Скориставшись нагодою, Валерій вирішив зробити у житлі ремонт. Тому нині клопотів борцеві не бракує.

  Звісно, форму Андрійцев теж підтримує, адже розраховує наступного року пробитися на третю в кар’єрі Олімпіаду.

  «Маю декілька комплексів вправ, - сказав Валерій проектові «Спорт вдома в умовах коронавірусу» від управління фізкультури та спорту Київської обласної державної адміністрації. – Вправи чергую та роблю майже щодня за певним графіком. Не таємниця, які саме вправи, вони доволі прості, йдуть у певній комбінації та інтенсивності. Самим комплексам вправ приділяю по півгодини, а другу частину тренування заповнюю вправами з боротьби, фізичною підготовкою та координацією в ігровій манері з моїм спаринг-партнером Богданчиком (сміється)».

  Борець зазначає, що тренується самостійно, а його особисті тренери Ігор Малинський та Зураб Ґоґічаєв контролюють самопочуття та настрій його та родини, «що зараз набагато важливіше».

  Цікаво, що 8 квітня, починаючи з 19:30 Андрійцев планує провести через соцмережі онлайн-тренування для мотивації людей займатися спортом в домашніх умовах під час карантину. Акція «Тренуйся вдома» присвячена відзначенню Міжнародного дня спорту. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework