Бунечко сподіваєть до кінця року відкрити стадіон "Полісся"

  В обласному бюджеті закладено 15,5 мільйонів гривень для завершення першої черги реконструкції. Це дозволить ввести стадіон в експлуатацію, після 12 років очікувань.

   Про це голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук

  Життя не припиняється і наша спортивна спільнота повинна відчути, що ми реалізовуємо державну політику підтримки спорту на високому рівні. Я дуже пишаюся нашими спортсменами, які підіймають прапор Житомирщини і України, на багатьох престижних майданчиках та змаганнях.

  ✔️ Під час традиційної селекторної наради з головами обласних державних адміністрацій, під головуванням керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, було презентовано масштабний національний проєкт підтримки спортивної галузі під робочою назвою «Україна – чемпіон!».

  За словами Андрія Єрмака, це передбачає відкриття нового культового спортивного об’єкту, який здатний перетворити кожен регіон на справжню спортивну меку. В доповнення, подано рекомендацію щодо створення поруч з цією спорудою відповідного музею пам'яті або музею слави, для відзначення досягнень легенд спортивної спільноти.

  ✔️ Втім, проєкт необхідно реалізувати до кінця 2020 року.

  У ході наради керівнику Офісу Президента запропонував розглянути пропозицію відкриття в цьому році стадіону «Полісся», що є одне з основних завдань нової команди голови ОДА та команди Президента. На сьогодні, в обласному бюджеті закладено 15,5 мільйонів гривень для завершення першої черги реконструкції. Це дозволить ввести стадіон в експлуатацію, після 12 років очікувань.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework