На Житомирщині члени збірної України з легкої атлетики відновлюють тренування

  Після пом'якшення карантину спортсмени з області, які входять до збірної України з легкої атлетики, починають відновлювати тренування. 22 травня вони приїхали з Бердичева потренуватися на центральному стадіоні Житомира.

   Член збірної України з легкої атлетики, бронзовий призер Чемпіонату Європи зі стрибків у висоту МСМК Віктор Лонський каже, що під час карантину тренувався за індивідуальним графіком в лісопарковій зоні, - йдеться у матеріалі suspilne.media.

  Віктор Лонський: "Нарешті маємо можливість стрибати, адже попереду багато стартів і змагань".

  Срібний призер чемпіонату Європи зі стрибків у висоту, майстер спорту міжнародного класу Дмитро Нікітін розповів, що на карантині стрибати не мав можливості.

  Дмитро Нікітін: "Перше тренування, і на такому стадіоні – фактично європейського рівня – будемо відновлювати спортивну форму. Попереду літній сезон, графік змагань через карантин змінився".

  За словами тренера Ігоря Лонського, стрибуни у висоту їздитимуть на тренування до Житомира через день. Решту занять проводитимуть у Бердичеві.

  Ігор Лонський: "У нас в Бердичеві нема умов. Тут ми зможемо здійснювати стрибкову підготовку, адже всі спортсмени, які є членами збірної України, мають готуватися до літнього сезону. Вже за місяць вони матимуть можливість брати участь у змаганнях".

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Воскресенье, 24/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework