В обласному центрі туризму на Житомирщині оновлено базу для занять спортивним туризмом. ВІДЕО

  У комунальному закладі позашкільної освіти «Обласний центр туризму, краєзнавства учнівської молоді» Житомирської обласної ради відкрито зал для занять з пішохідного спортивного туризму.

 

  За сприянням депутата обласної ради Юрія Бовсуновського в закладі обладнано дистанції для пішохідного туризму та скелелазіння.

  «Обласний центр туризму є організуючою ланкою молодіжного і дитячого туризму та краєзнавства в області. Ми особливу увагу маємо приділяти розвитку дітей, особливо підтримці їх фізичної підготовки. Нині після карантину дітям особливо важливо буде мати фізичні навантаження, в центрі ж є чудова база та викладачі для освоєння нового роду занять - спортивного орієнтування та отримання навичок відповідної підготовки для професійного туризму. Крім того, діти мають змогу вивчати музейну справу і проводити екскурсії самостійно», - зазначив заступник голови обласної ради Максим Вілівчук.

  Комунальний заклад позашкільної освіти «Обласний центр туризму, краєзнавства учнівської молоді» є єдиним в області профільним позашкільним навчальним закладом який працює у трьох основних напрямках: туристично-спортивному, екскурсійно-краєзнавчому та національно патріотичному. На даний час в центрі діє 50 гуртків в яких займаються 760 вихованців. На базі Центру розміщений геологічний музей – один з найкращих природничих музеїв закладів освіти України.

  По закінченню карантинних заходів центр буде відкритий до занять.

Пресслужба Житомирської обласної ради

Джерело: zt.gov.ua

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework