"Велодень вдома 2020": житомирян закликають долучитися до святкового челенджу

 Традиційно в один із останніх вихідних травня у Житомирі проходить одне із найвидовищніших та найочікуваніших спортивних свят - Велодень.

Цей захід проводиться з метою популяризації  здорового способу життя, залучення мешканців міста до участі у масових фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходах. У 2019 році до велопробігу долучилося понад 3,5 тис  житомирян та гостей міста. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Захід об’єднує професіоналів та любителів велоспорту, людей різних за віком та досвідом. А головне – популяризує здоровий спосіб життя серед різних вікових груп.

«Велодень - це свято, яке очікують тисячі житомирян, яке об’єднує, дарує радість, спілкування, усмішки, купу фото, подарунків та знайомств. Мені шкода, що цього року майже 1,5% мешканців Житомира не зустрічатимуть чотирнадцятий Велодень на майдані усі разом», – зазначає  Ірина Ковальчук, начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Цьогоріч Велодень в Україні відзначають 31 травня. Взявши велосипед в цей день, можемо проїхатися улюбленим маршрутом або ж підтримати одне одного на своїх аватарках.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту приготувало для учасників челенджу подарунки. Що потрібно зробити, щоб їх виграти:

Поставити рамку «Велодень Вдома 2020» на аватарку у мережі ФБ

Поставити своє фото з велосипедом та підписати його хештегом #велоденьвдома2020

Управління розіграє призи серед учасників 04 червня.

велодень2020 2 велодень2020 2 велодень2020 2 велодень2020 2 велодень2020 2 велодень2020 2 велодень2020 2 велодень2020 2

 Новини Житомира

 

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework