×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сім бердичівських боксерів вийшли до фінальної частини Чемпіонату України

Протягом трьох днів у Бердичеві відбувались відбірні змагання до Чемпіонату України з боксу серед юнаків 2001-2002 років народження.

У змаганнях взяли участь 86 спортсменів з Київської, Вінницької, Житомирської областей та міста Києва. Житомирську область представляли сім боксерів - вихованців ДЮСШ імені Віталія Лонського та СК «Крос» під керівництвом Ігоря Олеговича Сікорського.

Як повідомляє РІО Бердичів, у останній день змагань відбулись фінальні поєдинки. У чотирьох із них перемогу здобули бердичівські боксери. Валід Гюльмамедов (вагова категорія - 38,5 кг) переміг Ігоря Школьного з Київської області. Роман Маркарян з рахунком 3-0 у ваговій 46 кг переміг Максима Якубовського. Данило Верезумський (50 кг) переміг Павла Затхея з Києва, а Денис Кротюк (54 кг) здобув перемогу над Віталієм Атаманчуком з Київської області.

На жаль, троє бердичівських боксерів зазнали поразок у фінальних поєдинках. Олег Трокоз (40 кг) поступився Євгену Шохі з Києва, Кирило Крюток - Єльвіну Алієву з Київської області у ваговій категорії 56 кг, Максим Масловський (65 кг) - Ярославу Ожигову з Києва. Але, незважаючи на поразки у фінальних поєдинках, усі бердичівські боксери візьмуть участь у фінальній частині Чемпіонату України з боксу серед юнаків 2001-2002 років народження.

Кращим боксером, за підсумками відбіркового змагання, став бердичівлянин Роман Маркарян, а кращим технічним боксером було обрано ще одного нашого земляка Валіда Гюльмамедова.

n 2402153132

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework